Пет нови Unlimited тарифи с включени неограничени минути, мегабайти и SMS-и представи Vivacom.

Цените стартират от 18.99 лева, като включват допълнителни придобивки за клиенти на фиксирани услуги и включен достъп до 5G мрежата на компанията.

„Изключително съм горд, че Vivacom е първият телеком, който предлага неограничени планове за всички потребители, във всички ценови категории, за първи път в България. Четири от тарифите имат включен достъп до мобилното приложение EON за ексклузивно висококачествено ТВ изживяване.

Очакваме засилен интерес към плана Unlimited 100, който ще даде на нашите потребители всичко, от което имат нужда в един план – неограничени възможности за общуване, любимото видео съдържание в HD, безупречен стрийминг, безкраен браузинг в социалните врежи – и всичко това с високо качество и скорост“, заяви главният изпълнителен директор на Viavcom Николай Андреев.

Цените на Unlimited плановете ще стартират от 18.99 лева до 59.99 лева, като всеки от тях осигурява пълна прозрачност и предвидимост на месечната сметка, като същевременно потребителите спестяват пари от месечните фактури.

Всички клиенти могат лесно да изберат най-подходящия за тях план - със скоростта, която им е необходима, в зависимост от своите нужди и потребление на мобилни данни.

Неограничените мобилни тарифи са валидни за всички частни и бизнес клиенти, сключили/преподписали договорите си.