Vivacom отново промени дефиницията за неограничено общуване с новите си планове Unlimited. Те осигуряват на клиентите двойно по-високи скорости спрямо предишните планове, както и роуминг MB дори и в 13 държави извън ЕС.

Тези нововъведения, които компанията представи преди броени дни, гарантират на клиентите на телекома изживяване като никога досега, превръщайки пътуванията и общуването в истинско удоволствие във всеки един момент за всеки един от тях.

Двойни скорости за максимална ефективност 

Новите Unlimited планове предлагат двойно по-високи скорости, които ще задоволят нуждите на клиентите от различните сегменти.

Без значение дали говорим за стрийминг на висококачествено видео съдържание, гейминг с най-високи графични настройки или работа от разстояние, Vivacom осигурява непрекъсната и бърза връзка в най-голямата 5G мрежа в страна.

Vivacom

Роуминг MB В 13 държави извън ЕС

Това, което още повече грабва вниманието в новите Unlimited планове, е включването на роуминг MB в 13 от най-популярните дестинации, извън Европейския съюз.

Това означава, че клиентите на Vivacom ще могат да пътуват свободно и да останат свързани в страни, като Сърбия, Турция, Обединеното кралство и Швейцария, без да се налага да купуват допълнителни пакети с роуминг мегабайти.

Това ще улесни значително ориентирането, браузването, комуникацията и споделянето на всички емоции от пътуванията, без допълнително заплащане.

Планове с най-голяма добавена стойност 

Новото портфолио на Vivacom се състои от 3 плана – Unlimited 20, Unlimited 200 и Unlimited MAX, всеки от които е разработен изцяло с мисъл за различните нужди на потребителите.

За тези, които обичат да сърфират без прекъсване и активно използват социални мрежи, планът Unlimited 20 е перфектният избор с включени 21 700 MB роуминг в ЕС и 1000 MB за роуминг извън ЕС, които са удвоени за първите 3 месеца.

Unlimited 200 прави още една стъпка нагоре, като осигурява двойно по-високи скорости спрямо Unlimited 100 и дава още повече роуминг MB. Този план е идеален както за стрийминг и конферентни разговори, така и за споделяне на висококачествени видеоклипове и снимки. Освен това, клиентите ще получат и удвоени 6000 MB за роуминг извън ЕС, за първите три месеца.

Unlimited MAX е най-премиум планът на Vivacom. Той предлага на клиентите пълна свобода с неограничена интернет скорост и впечатляващи 42 300 MB роуминг в ЕС.

През първите три месеца клиентите, които предпочитат да пътуват, могат да се насладят още на включени 12 000 MB роуминг извън ЕС. Това осигурява безпроблемна комуникация и развлечения на най-високо ниво.

Безплатен достъп до EON и спортни пакети

Друга изключителна полза за абонатите на Unlimited 200 и Unlimited MAX от Vivacom е безплатният достъп до мобилното приложение EON с над 60+ канала. Към него получават и видеотеката Arena Play, както и спортните пакети DiemaXtra и MAX Sport Plus.

Всички тези екстри са на разположение за двойно по-дълъг период, в сравнение със старите планове – още една причина новите оферти на Vivacom да са изключително атрактивни.