Кристиано Роналдо не може да си намери готвач на суши, въпреки че предлага заплата от 4500 паунда на месец за своя "вечен дом", информира dsport.bg, позовавайки се на медиите на Острова. 

Суперзвездата се подготвя за живота си след футбола, като ще се премести в имението си в Португалия, което е оценено на 17 милиона паунда.

Очаква се пищният дворец да бъде готов до юни, но запълването на свободните работни места не е лесно. Daily Mail съобщава, че Роналдо е изправен пред трудности при наемането на личен готвач.

Според изданието, част от проблема е, че от готвача ще се изисква да може да приготвя както традиционни португалски ястия, така и международни такива, като суши. Съобщава се, че 37-годишният португалец е създал специална зона за готвач, който може да приготвя японския деликатес.

Бангладеш ще се тресе през юни, Меси пристига с Аржентина за контрола

Резиденцията в Кинта да Мариня ще е на няколко етажа и се смята, че в неяРоналдо ще живее със семейството си след края на кариерата си.

Ще мине известно време преди португалският национал да се премести официално в имението, след като се присъедини към Ал Насър наскоро.

Но той ще води луксозен живот и в Близкия изток, като се твърди, че звездата е отседнала в разкошен апартамент в хотел Four Seasons в Рияд.