Как ви звучи парична награда от 1 000 долара за гледане на филми?

Финансов уебсайт предлага наградата на човек, който може да посвети две седмици от времето си, за да изгледа над 20 часа от филмовата сага “Бързи и яростни”.

FinanceBuzz - информационен уебсайт, който предлага парични съвети и препоръки, търси “калкулант щети в Бързи и яростни”, който да изгледа всичките 10 филма от поредицата с участието на Вин Дизел, стартирала през 2001 г.

След излизането си по кината през 2021 г. “Бързи и яростни 9” генерира над 400 млн. долара приходи.

Мисията на т. нар. калкулант щети е да проследи нанесените щети от всяка автомобилна катастрофа във всеки един от филмите, в това число и от предстоящия “Fast X,” който ще излезе по кината на 19 май.

Победителят в конкурса ще бъде натоварен със задачата да отбележи всеки автомобилен сблъсък, при който има щети, техния размер и колко коли са участвали в него.

“Като бонус, ще се образовате за семейните ценности от филмите,” казват от компанията в прессъобщение, което е препратка към популярната тема във филмовата сага.

От FinanceBuzz искат също така да разберат дали броят на екранните катастрофи се увеличава или намалява с напредването на филмовата сага.

От уебсайта имат намерение да използват констатациите на своя калкулант щети, за да оценят застрахователния ефект от безразсъдното шофиране във всичките филми от поредицата, които са донесли общи приходи от над 1 млрд. долара.

От изданието също така казват, че ще включат бележките на победителя в бъдеща статия по темата.

За да получи работата, успешният кандидат трябва да може да наема или стриймва филми у дома и да изгледа “Fast X” в кино.

Живеещите в САЩ кандидати могат да подават своето заявление до 19 май, а победителят ще стане ясен до 26 май, според FinanceBuzz.