В последно време знаменитости привличат внимание с оферти за наем на свои имоти в платформата Airbnb, но това предложение е малко по-различно.

От 2020 г. бейзболният отбор Пенсакола Блу Уахус предлага своя стадион в платформата за краткосрочни наеми.

За разлика от някои еднократни оферти от страна на холивудски звезди, като тази на Гуинет Полтроу, чийто дом се предлага само за една нощ на 9 септември, всеки може да наеме стадиона на бейзболния отбор за уникално изживяване в крайбрежния град.

Стадионът на Блу Уахус струва 5 143 долара на нощ и предлага две двойни и четири двуетажни легла. Гостите също така получават неограничен достъп до игрището.

“Искате да се пробвате с бухалката? Заповядайте!,” се казва в обявата. “Искате да хвърляте и хващате топка на игрището в 23:30 часа? Заповядайте! Искате да тренирате ударите си на по бира с момчетата? Заповядайте!”

Гостите дори имат право на достъп до помещението за развлечения на отбора, в което има телевизори, дивани, маси за тенис и кресла, които обикновено са запазени за играчите.

Стадионът с капацитет за 5 000 зрители, построен през 2012 г., е един от по-популярните в Малките лиги. Той е обявяван три пъти за стадион на годината на Южната бейзболна лига.

Срещу допълнително заплащане гостите могат да купят пакети с храна и напитки. Те може би ще имат нужда от тях, тъй като кухнята на стадиона разполага само с хладилник, микровълнова печка, кафе машина и тостер.

Това обаче не е попречило на Блу Уахус да получат идеална оценка от 5 звезди от 36 отзива на гости в Airbnb.

Гостите обаче трябва да имат предвид, че ако си резервират пътуване до Пенсакола, може да не са единствените на стадиона.

“От Блу Уахус си запазват правото да организират допълнителни събитие по време на вашия престой,” се казва още в обявата.