Как дигитализацията и иновациите променят банковия бизнес? Как банките привличат и развиват своите служители? Могат ли финансовите иниституции да помогнат за опазването на околната среда? 

Отговорите на тези въпроси ще потърсим с Магдалена Батинкова от tbi bank, която ще вземе участие във форума Darik Business Radar: Бизнесът през следващото десетилетие

Коя е Магдалена Батинкова?

Магдалена Батинкова е групов директор "Управление на риска и нормативно съответствие" в tbi bank. Тя отговаря за различните видове риск, на които банката е изложена.

Магдалена отговаря за екип от над 20 професионалисти в областта на капиталовия, пазарния и ликвидния риск, превенция срещу изпиране на пари и защита на личните данни на трите пазара, на които банката оперира – България, Румъния и Гърция.

Кариерното ѝ развитие започва през 2005 г. в "Алфа Банк Клон България", като касиер-счетоводител. По-късно заема и позицията главен ексепрт в отдел "Международни разплащания и документални операции".

През последните 16 години Магдалена е част от семейството на tbi bank, като постоянно надгражда знанията и уменията си в областта на управлението на риска.

Darik Business Radar: Бизнесът през следващото десетилетие ще се състои на 19 октомври от 13.30 ч. в Hyatt Regency Sofia, а входът е свободен. Програма на събитието ще намерите тук.

Форумът се осъществява с подкрепата на ОББ Асет мениджмънт, Българска фондова борса, BULGARIAN PROPERTIES и Соф Кънект. Медийни партньори на събитието са darik.bg и dir.bg.