Отвън този имот изглежда като красиво бунгало с дизайнерски елементи, сред които мост, водещ до богато украсена двойна врата и няколко декоративни прозорци.

Но ако прекрачите прага му, ще откриете, че ексклузивният дом, продаващ се за 3.2 млн. евро, изглежда е вдъхновен от близкия замък Уиндзор.

Външният вид със сигурност лъже, тъй като имотът далеч не е малка едноетажна къща. Той се простира на три нива и включва грандиозна всекидневна с тухлени стени, сводести прозорци и статуя на рицар в пълно въоръжение.

Кухнята и трапезарията са със скатен тухлен сводест таван с цветна резба. Това пространство води до отделна секция с голяма каменна камина и два повдигнати трона, подходящи за крал и кралица, разказва Daily Mail. В горната част на всеки от дървените столове е издълбана декоративна корона.

Разкошът e задължителен елемент в цялата къща, която разполага със седем спални. Външната част на имота също е вдъхновена от замъците с високите стени с арковидни врати.

В градината в задната част има водни съоръжения и топиари. Входът отпред води до голяма открита площ с паркинг за около десет автомобила.

Като цяло, къщата се простира на внушителните 660 квадратни метра и включва мазе. Имотът се намира в село Рейсбъри, разположено в близост до Уиндзор в Бъркшир.

Уиндзор е домът на замъка Уиндзор - резиденция на кралското семейство на Великобритания, построена от Уилям Завоевателя през 11 век.

Средната цена на имот с адрес в района е 890 хиляди евро – доста повече от средните за страната 400 хил. евро, според Zoopla.