Стартира строителството на модерната жилищна сграда SENORA home.

На първата копка, състояла се в края на юни, присъстваха главният архитект на район Слатина Маргарита Илиева и зам.-кметът инж. Мирослав Милушев, представители на инвеститорите ARCO REAL ESTATE и SORENDA, както и техни партньори.

Изграждането на сградата е поверено на доказалия се строител Tермостил България.

Първа копка на SENORA home

Какво представлява SENORA home?

Това е девететажна жилищна сграда, разположена в столичния квартал “Слатина”. В нея се намират 35 двустайни, тристайни и четиристайни апартаменти с малък процент общи части и индивидуални тераси. Предлагат се 33 паркоместа и гаражи, част от които придружени и от складове.

Обитателите й ще се радват още на богато озеленена площадка, качествена шумо- и термоизолация, енергоефективен асансьор и LED осветление, както и охрана.

Защо дом в SENORA home?

Инвеститорите от ARCO REAL ESTATE изброяват четири ключови предимства на SENORA home:

Местоположение

Сградата е разположена в един от най-спокойните и зелени столични квартали - Слатина. Тя се намира само на 200 метра от метростанция, което осигурява бърз и лесен достъп до всички важни точки в града, като предлага още множество спирки на градски транспорт и възлови пътни артерии.

В района се намират множество културни центрове, театри и концертни зали, футболни игрища, тенис кортове, басейни и фитнес центрове, магазини и търговски центрове, ресторанти, паркове и училища.

SENORA home

Зеленина

Имотът е обграден от зелени площи, предлагащи спокойствие и уют. В него е разположена и богато озеленена площадка, предлагаща възможност за релакс и детски игри. Още зелени площи бъдещите собственици могат да открият и в близкия парк Слатинска река.

Гаражи, паркоместа и складове

SENORA home предлага удобни гаражи и паркоместа, които решават проблема с паркирането. Към някои от тях има и складове, осигуряващи допълнителен комфорт за обитателите.

Топ качество на изпълнение и доверен инвеститор

Инвеститорът ARCO REAL ESTATE инвестира в качествени и атрактивни проекти в перспективни райони на големите градове у нас. Те се характеризират със средно и високо застрояване, предоставящо комфорт и спокойствие на живущите, в които се влагат най-висок клас строителни материали и техники.

Част от проектите в портфолиото на компанията са SONA home, Boyana Luxury Residence, Point Avenue, Iztok Parkside, Manastirski L!VD Apartments и BLVD residence.