Имение под наем за 19 000 долара на вечер се предлага в най-новия частен рай на Ричард Брансън - остров Москито.

Имотът с девет спални - част от портфолиото на Virgin Limited Edition, се нарича The Village и разполага с впечатляващи удобства.

Те включват двуетажен инфинити басейн, пързалка и футуристична, скрита DJ кабина, която се издига от външната тераса.

Той се присъединява към три други имения, които вече наричат ​​Москито дом - The Branson Estate (собственост на сър Ричард Брансън), The Oasis Estate и The Point Estate, съобщава Daily Mail.

Милиардерът купува остров Москито, който е близо до неговия остров Некер в Карибите, за 11.3 млн. евро през 2007 г.

Кацнало на най-западния край на острова с невероятна гледка към морето, The Village с площ от 1681 кв. м е разположено на 1.4 хектара.

Цената от 19 000 долара на вечер е за слабия сезон, като в имението могат да се настанят до 18 гости.

Предлага се само за ексклузивно наемане, като от Virgin Limited Edition посочват, че футуристичната технология и странните удобства на имението го отличават от останалите.

Проектирани като „дом далеч от дома“, всяка от деветте стаи за гости в The Village предлага място за уединение със собствени бани, самостоятелна всекидневна и просторни тераси или вътрешни дворове.

Перлата в короната е двуетажният Master Suite, който има кръгъл дизайн и разполага с 360-градусова тераса, която не само създава невероятно преживяване на закрито и открито, но и се гордее с невероятни гледки.

Проектирана за тези, които обичат да купонясват, главната къща на The Village е център за забавление и е замислена като „своеобразен фар“, разположен гордо на върха на хълма.

Това е мястото, на което гостите ще открият скритата DJ кабина, която гледа към двуетажния инфинити басейн. Конзолната гореща вана със стъклено дъно, която се простира над ръба на скалата, ще бъде готова през 2023 г.

Основната къща разполага с бар - съчетан с уникално проектирана всекидневна зона, от която има достъп до вита стълба, водеща до покрива на имението.

В допълнение към високотехнологичните предложения, стълбището е обвито с аудио синхронизирано LED осветление, където светлините се движат в ритъма на музиката, идваща от изключително мощната озвучителна система.

Други луксозни функции на The Village включват напълно оборудвана, модерна фитнес зала и звукоизолирано домашно кино.

Извън своя собствен, хиперперсонализиран частен имот, гостите на остров Москито имат достъп до общи зони за отдих от световна класа, включително два тенис корта, център за водни спортове, зони за игри, развлечения и филми в общата Beach House, както и напълно обслужен частен плаж.

Гастрономията на острова не познава граници, с разнообразие от места за хранене и персонализирани изживявания, от които да избирате - независимо дали става дума за пикници на плажа Manchioneel, вечери на свещи под карибските звезди или уроци по приготвяне на пица в The Beach House или в уюта на вашия собствен имот.

Имението разполага с органична градина, от която прясно набрани продукти се използват ежедневно от професионални готвачи. Тя помага и за намаляване на производствените отпадъци. Индивидуални и персонализирани спа процедури се предлагат в уюта на всяко имение или из целия остров.

В наема се включват специален управител и персонал, както и екип от частни готвачи.

Другите имоти на остров Москито изглеждат също толкова луксозни. В Oasis Estate, където престоят струва 227 000 евро на седмица, има четири бара, от които да избирате, включително един на покрива, както и главна спалня с размерите на тенис корт и зона за плуване, осветена през нощта.