Американската марка бърбън Jim Beam предлага един от най-странните подаръци за празниците — пижама, която симулира прегръдка.

Унисекс артикулът, който носи името Kentucky Hug, прилича на обикновена удобна пижама, с едно изключение - свалящите се подплънки около врата и рамената. Когато се използва, той оказва натиск върху тези части от тялото по начин, който има за цел да наподобява истинска прегръдка.

Странно е, но ако тази Коледа се окажете далече от своите близки и ви липсва тяхната компания, поне можете да си дадете сами прегръдка.

Jim Beam

“Празниците се прекарват най-добре сред приятели и роднини с чаша бърбън. Реалността обаче е, че не винаги можем да бъдем заедно. Това помага за поддържането на духа на свързаност, без значение колко близо сте до вашите хора,” казва пред CNN Мат Плъм, старши директор маркетинг за Северна Америка в Beam Suntory, производителя на Jim Beam.

Безплатната прегръдка винаги е по-добра, но за тези, които наистина ще имат нужда от такава по празниците, цената на лимитираното издание пижама е 25 долара.

Друг интересен подарък е дело на производител на бира.

От Coors Light са избретили нов начин за почитателите на бирата да проверяват температурата на своето пиво, за да не се изненадват неприятно, ако то е топло.

След като бъде нанесен лакът за нокти в сребрист цвят, той се оцветява в синьо, ако бирата е достатъчно студена, за да охлади чашата и ръката. (И действа с всяка бира, не само с Coors.)

Coors Light

Компанията е разработила струващия 7 долара лак Chill заедно с базирана в Сан Франциско марка лакове Le Chat за “за всички почитатели на бирата, които предпочитат студената пред топлата бира.”