Tik Tok звезда успя да набере над 170 000 долара за възрастна жена, която продължава да работи в WalMart. С парите тя ще изплати ипотечния си кредит и ще може да се пенсионира.

Девън Бонагура, известен в Tik Tok като Dbon973_, публикува на 3 ноември 15-секундно клипче за служител на WalMart.

„Животът не трябва да е толкова труден“, написа той като текст към видеото, което беше изгледано от над 26 млн. души към момента на написването на този материал.

Бонагура създава и кампания в GoFundMe, с която хора от цял свят могат да подкрепят жената на име Нола.

За първите 24 часа общата набрана сума е била 100 000 долара, пише Insider. 
 

@dbon973_ :/ I feel bad.  #fyp #blowthisup #sad #walmart ♬ Jocelyn Flores - XXXTENTACION


Ден по-късно Бонагура публикува ново видео, в което се среща с жената, за да я попита дали е съгласна да приеме първите 110 000 долара.

„Приемам ги, но ще трябва да продължа да работя, за да мога да изкарам и останалите 60 000 долара по заема ми“, казва щастливата жена. Това обаче може и да не се случи, тъй като кампанията в GoFundMe вече е набрала 171 000 долара.

Възрастната жена казва, че ще се пенсионира веднага, след като получи парите. „Къщата е това, което ме кара да продължавам да работя“, посочва тя.

Двама от дарителите са помогнали с 2 000 и 1 000 долара. В кампанията до момента са участвали 12 700 души, дарили по 5, 10 или повече долара.

От WalMart обаче молят Бонагура да спре кампанията и дори да върне парите на хората, помогнали на бъдещата пенсионерка, тъй като получават заплахи заради видеото.

Инфлуенсърът обаче не го прави и работодателят му го оставя без заплата. Бонагура никога не е работил за WalMart, а е на трудов договор в компания, която продава телефони в един от магазините им, уточнява той в едно от видеата си.