Звездата на Ал Насър Кристиано Роналдо не се изявява само и единствено на футболния терен. Португалският национал се грижи за своето семейство и близки хора, пише dsport.bg.

Заради голямата си известност и сериозното богатство, което притежава, Роналдо има лична охрана. Достатъчно много на брой хора работят за него, така че да гарантират спокойствието и сигурността му.

В същото време Роналдо е изключително потаен за личния си живот. Затова в договорите на всички негови служители е включена специална клауза, която забранява да се разпространяват каквито и да било факти от личния живот на футболиста поне 70 години след негова смърт или смъртта на децата му. Клаузата важи за всички пет деца на футболиста.

Стар познайник ще свири на Кристиано в Саудитска Арабия

Роналдо в момента получава по 175 милиона паунда годишно. Нападателят обаче изпитва затруднения да си намери личен готвач, въпреки че предлага заплата от 4500 паунда месечно.

Проблемът е, че изисква познания не само в португалската кухня, но и в приготвянето на международни деликатеси като суши.