Бърнли ще играе отново във Висшата лига през следващия сезон, след като миналата година изпадна след шест години в английския футболен елит. Отборът на Венсан Компани си осигури завръщане, и то седем кръга преди финала на сезона. 

И докато Компани и колегите му обмислят кого искат да привлекат, за да избегнат ново изпадане, играчите на Бърнли празнуват завръщането си. Вратарят Арианет Мурич също реши да се отпусне, след като отборът му осигури класиране в началото на април.

24-годишният косовски национал организира голям празник в Мюнхен, на който покани приятели и съотборници. Те са купонясвали в клуб в центъра на града, а Мурич е платил сметка от 36 000 евро след дивата нощ. Той оставил и невероятните 10 000 евро бакшиш на сервитьорката, която обслужвала него и компанията му цялата вечер, съобщава dsport.

Формула 1 и отборите се разбраха, нови правила от състезанието в Баку

Мурич и компанията му изпили 40 бутилки шампанско Дом Периньон, десет от които били от специална колекция с цена от 585 евро на бутилка. След като излязъл от клуба, Мурич платил за компанията и всички останали гости.

„Бяха много приятелски настроени, прекараха си страхотно и създадоха страхотна атмосфера в клуба, особено след като платиха напитките на всички. Получавала съм бакшиши, но никога толкова много“, каза сервитьорката Шантал, която споделила бакшиша с всичките си колеги и след това си купила кученце, което винаги е искала.