31-годишният футболист на Тотнъм Хюн-Мин Сон получи оферта от шампиона на Саудитска Арабия Ал Итихад, който искаше да се подсили с още една звезда след Карим Бензема и Н`Голо Канте. Националът на Южна Корея обаче бързо отхвърли предложението от арабите, информира dsport.bg.

"Вярно е, че парите са важни, но преди всичко обичам да играя футбол. Винаги съм мечтал да играя във Висшата лига и имам още много работа да свърша тук. Очаквам с нетърпение новия сезон. Имах много проблеми в последния. Искам да докажа този сезон, че съм Сон, когото всички познаваме от дълго време. Искам да го докажа на себе си и искам да дам нещо на клуба“, каза той.

Ким Мин-Джае пристигна на базата на Байерн

„Очевидно много хора отиват там това лято, което е наистина, наистина интересно, но за мен е мечта да играя във Висшата лига и очаквам с нетърпение този сезон“, допълни играчът. Хюн-Мин Сон пристигна в Тотнъм от Байерн през 2015 година и заедно с Хари Кейн е един от ключовите играчи в Северен Лондон. Той отбеляза 14 гола през миналия сезон, но призна, че е далеч от най-добрата си форма.