До 28 януари клиентите на Kaufland България могат да закупят 13 продукта с марка Philips на супер атрактивни цени с отстъпка до -45% в цялата магазинна мрежа. С тази кампания лидерът в ритейла дава достъп на още повече клиенти до висококачествени стоки на много атрактивни цени.

В продължение на 11 седмици всички клиенти на Kaufland ще могат да се възползват от ексклузивните цени на широка гама от артикули както чрез картата си за лоялност Kaufland Card, така и събирайки точки от пазаруване в специален хартиен паспорт.

„Лоялната ни програма с продукти Philips е от стратегическо значение за нас. В този сезон и малко преди Коледа успяхме да надградим и обогатим асортимента, като увеличихме както времето на промоцията, така и броя и вида на продуктите в нея.

В предложенията, които сме подбрали за нашите клиенти, са най-търсените продукти на Philips като кафе автомат и 43-инчов LED телевизор, които лоялните ни клиенти ще могат да купят с много сериозно намалeние в нашите магазини“, коментира Симон Хаубрих, директор дирекция „Нехранителни стоки“ в Kaufland България.

Различните артикули с марка Philips ще могат да се купуват на преференциални цени с активиране на купони в техните Kaufland card или чрез събиране на „точки“ от пазаруване в хартиен паспорт. Всеки 5 лв. от стойността на покупка в хипермаркета се равнява на 1 точка.

Паспортите могат да бъдат получени в магазините на Kaufland, a събраните точки да се използват до 28.01.2024 г. или до изчерпване на количествата на промоционалните артикули.

Акцентите на кампанията включват smart устройства за дома и свободното време. Сред тях са автоматична кафе машина, която може да бъде закупена с отстъпка от 350 лв. в цената.

В изгодните предложения за кухненски уреди са включени и кухненски робот и еърфрайър с намаления до 35%. Елегантен тостер с марката Philips също може да бъде намерен с отстъпка от 25%. В помощ на всяка домакиня влизат безкабелна прахосмукачка, намалена с 45%, както и парогенератор с дискаунт от 34%.

Smart FHD телевизор Phillips с 43-инчов LED ще се предлага в Kaufland до края на януари с над 20% отстъпки. Различни видове безжични слушалки, радио часовник и зареждащо се фенерче са сред останалите артикули на изгодни цени, намалени с над 40%.