Vivacom представи изцяло обновената си EON Видеотека, която предлага 30 000 заглавия, по-интуитивен интерфейс и нови функционалности.

Потребителите откриват по-лесно любимите си филми и сериали чрез подобрената навигация, а усъвършенстван изкуствен интелект им препоръчва най-гледаното и най-актуално съдържание, съобразявайки се изцяло с индивидуалните им предпочитания.

Платформата разполага и с екип редактори, който отговаря за селекцията на съдържание, предоставяйки на потребителите специални колекции за различни поводи и празници.

Изцяло обновената EON Видеотека включва четири нови функционалности:

  • Гледай офлайн - потребителите могат да се наслаждават на 90% от съдържанието по всяко време и навсякъде на своите мобилни устройства
  • Пропусни интрото - могат да пропускат интрото при сериалите
  • Превъртане с кадри - могат да превъртат напред и назад с кадри
  • Следващия епизод - могат да продължат да гледат любимия си сериал от епизода, до който са стигнали

„EON вече има най-голямата видеотека в България с над 30 000 заглавия и отговаря изцяло на съвременното потребителско търсене с интерфейс и функционалности, които са конкурентни на световните стрийминг гиганти.

Ще продължим да инвестираме, да развиваме и надграждаме нашите продукти и ще продължим да променяме дефинициите за гледане на съдържание, предлагайки превъзходно клиентско изживяване на нашите клиенти“, коментира главният изпълнителен директор на Vivacom Николай Андреев.

Новият EON е достъпен във всички осем държави, в които United Group оперира. Новаторската платформа е създадена от собствения иновационен център на United Group – United Cloud. Това е един от най-големите развойни центрове за иновации в региона.

EON в цифри

  • За изминалата година потребителите са гледали EON на над 1 000 000 устройства, като услугата е достъпна и без абонаментен срочен договор.
  • Часовете изгледано време са над 5 333 000.
  • EON има над 40 000 000 потребители в страните, в които оперира компанията-майка на Vivacom - United Group.
  • Услугата стартира с 10 000 заглавия, а днес предлага най-голямата видеотека у нас с 30 000 заглавия.