Лятото е на прага ни, което вероятно ви кара да мислите за приятно разхлаждане в басейна. А този сезон можете и да получите пари за това.

Swimply – уебсайтът за наемане на частни басейни, горещи вани и други пространства (мислете за него като за Airbnb на басейните), търси главен служител по басейни (CPO), който да обикаля Щатите, за да тества и преглежда тези пространства. И плаща щедро за това.

По-конкретно, компанията търси някой, който да провери басейните във всички 50 американски щата, посещавайки възможно най-много от тях между юли и септември. В замяна Swimply плаща компенсационен пакет на стойност $100 000.

Той включва основно плащане от $50 000 за покриване на разноски, както и до $50 000 бонуси за представяне въз основа на ангажираността със съдържанието и броя на басейните, които посещава.

Дерек Калоу, главен изпълнителен директор на Swimply, казва за Travel + Leisure:

„Нашият главен директор по басейните ще впрегне уменията си, за да ни помогне да открием и споделим най-добрите водни бягства, сгушени в задните дворове на Америка. Това е нещо повече от мечтана работа - това е лятно парти край басейна. Ако имате страст към басейните и капка харизма, ние търсим вас, за да ни помогнете да разпространим „слънчевата светлина“ на Swimply. Скачайте – водата е страхотна!"

Отговорностите включват документиране на цялото изживяване в социалните медии (включително създаване на съдържание за Instagram Reels, TikTok и влогове за YouTube), подготвяне на експертни ръководства и списъци „Най-доброто от“ за сайта на компанията, организиране на партита край басейна в рамките на ролята му на генерален представител на Swimply и най-важното от всичко — „забавлявайте се“.

За да участват в подбора, кандидатите трябва да резервират басейн от портфолиото на Swimply близо до тях и да създадат видеобиография, подчертаваща техния опит.

След това трябва да публикуват видеоклипа си в социалните медии (TikTok или Instagram Reels) и да тагнат @swimply с хаштага #SwimplyDreamJob. Компанията ще извика на интервю само най-добрите кандидати. Документи се приемат до 15 юни.

От Swimply посочват още:

  • „Ние наричаме това мечтана работа с причина. Най-важното е да се насладите на най-доброто от това, което Swimply може да предложи, и да споделите забавлението и приключението с общността си.“