Туристическа компания подари почивка по време на Олимпийските игри в Париж на стойност 19 хиляди евро на „критик на луксозните спортни изживявания“.

Късметлията – заедно с един негов придружител, ще получи четири нощувки във френската столица от Unforgettable Travel Company.

Луксозното му пътуване ще започне още от летището, като до хотел Victoria Palace той ще бъде отведен от личен шофьор. Мястото за настаняване, според компанията, „предлага вечна елегантност и луксозен комфорт“ и е „идеално за уединение само на няколко крачки от най-очарователните културни забележителности“.

В пакета се включва и обиколка с екскурзовод, както и билети за церемонията по откриването на Олимпийските игри на брега на Сена, и за състезанието по хандбал.

Не всичко е спорт: щастливите пътешественици ще получат частна целодневна екскурзия до района на Шампан. Придружени от гид, те ще имат възможност да видят избите Moët et Chandon и да се насладят на частна дегустация и тристепенен обяд.

Въпреки че тази възможност се представя от компанията като работна, всъщност, не се изисква никаква реална работа.

А ако искате да участвате в надпреварата за почивката, трябва да знаете, че сте закъснели. Компанията вече не приема заявки, като победителят е избран на случаен принцип. Остава само да му пожелаем "Приятно изкарване".