Darik.bg представя седем от най-скъпите и скандални разводи в историята:

Разводът на Арнолд Шварценегер и Мария Шрайвър е финализиран през 2021 г. - десетилетие, след като се разделиха поради любовта му с икономката им

Арнолд Шварценегер и Мария Шрайвър обявиха, че се разделят през 2011 г., след като избухна новината, че той има син от семейната икономка Милдред Баена през 1996 г. По това време двойката е имала две дъщери и двама синове и са били женени от 25 години.

Въпреки че се съгласяват да тръгнат по различни пътища, те остават брачно свързани, докато се виждат с други хора. Шрайвър е излизала с политическия консултант Матю Дауд до 2017 г., а Шварценегер продължава дългосрочна връзка с жена, която е 27 години по-млада от него - Хедър Милиган.

Все пак двойката не финализира развода си до декември 2021 г. Въпреки че никой не е дал ясен отговор защо са избрали да се разведат след 10 години живот блажено разделени, правен експерт, близък до семейството, разкрива, че те никога не са подписвали предбрачен договор.

Тъй като Шрайвър е наследница на Кенеди, а Шварценегер е спечелил значителни доходи със своите актьорски и политически начинания, двамата може да са избрали да се разделят с прилагането на 1.75 трилиона долара Build Back Better Act - закон, който е насочен към изключително богатите.

Други предполагат, че Шварценегер може да е готов да продължи напред, като се ожени за дългогодишната си партньорка Милиган.

Останалите вижте на darik.bg