Малко райони в САЩ са по-привлекателни от Южна Флорида - от Палм Бийч и Форт Лодърдейл до нещата, които Маями може да предложи.

Всеки квартал в Маями има свой собствен уникален характер, очарование и привлекателност, но Коконът Гроув е считан за един от най-живописните и богати квартали.

Районът предлага по-спокойна тропическа атмосфера, изпълнена с елегантен чар, палмови дръвчета, много зелени площи покрай водата и диви пауни. Не е изненада, че Коконът Гроув е популярно място за домовете на милиардери и знаменитости.

Най-скъпият имот, който се продава там, наскоро излезе на пазара с цена от 135 млн. долара.

Banyan Ridge Estate

Banyan Ridge Estate е имение на площ от 4.5 акра, която включва 10 парцела земя, която е окрупнявана в рамките на 25 години. Името му идва от 100-годишните дървета банян в имението, като създава повече усещането на луксозен курорт, отколкото на частен дом.

Имотът има около 50 м излаз на водата, както и док с площ над 1 000 кв. м в залива Бискейн. Имението включва две основни резиденции, къща за гости и семеен офис/градска къща с общо 13 спални и 15 бани. То също така разполага с два гаража за по три автомобила, няколко басейна, фитнес/спа, много градини и къща с орхидеи.

Дом номер едно има четири спални, винена изба, винени барове и наподобяващ лагуна басейн. Високите тавани и елегантният интериор създават усещане за непреходност на този просторен дом.

Дом две, който разполага с изцяло стъклена фасада, има три спални, басейн и предлага гледка към залива Бискейн и центъра на Маями. В имението има още семеен офис /градска къща, която разполага с две спални, най-вече за служители, както и кухня, офиси и конферентна ала.

Къщата за гости пък предлага изглед към водопад и разполага с три спални и трапезария за 20 души. Този частен оазис, който никога преди не е предлаган за продажба, има безупречно поддържани зелени площи с градини за медитация, водопади, соленоводно езеро с риби и специална къща за орхидеи.

Сред другите удобства са инфинити басейн, много тераси в къщите и магически криволичещи каменни пътеки. Имението се продава със седем допълнителни парцела, ако купувачът иска да създаде имение за няколко поколения.