Театър бе класиран сред водещите 10% на атракциите в Tripadvisor.

Ipswich Regent Theatre в Ипсуич получава наградата за „Изборът на пътуващите“ на Tripadvisor за втора поредна година.

Награда се връчва във основа на положителните отзиви и оценки на туристическия уебсайт.

От общинския съвет на Ипсуич заявиха, че попадането сред "водещите 10% от световните атракции" е "забележително постижение".

В отзивите театърът получава похвали за "изключителните актьорска игра", "приветливата" атмосфера и представленията с "качество на Уест Енд".

“В Ipswich Regent Theatre се стремим да създаваме незабравими изживявания за нашата публика, а да бъдем отличени с Наградата на пътуващите е отражение на нашите непрекъснати усилия.

Дължим това постижение на нашата невероятна публика, която не спира да ни поддържа със своята страст и подкрепа," заяви Джейн Райли, която отговаря за културата в общинския съвет на Ипсуич.

Тя също така похвали персонала на театъра за "отдадеността и усърдната работа".

Описанието на Ipswich Regent Theatre в Tripadvisor гласи:

„С 90-годишна история, най-големият театър в Източна Англия остава туптящото сърце на незабравимите забавление на живо в Ипсуич.“

С капацитет за над 1 500 души тази историческа сграда осигурява страхотен фон за разнообразна програма, включваща комедия, музика, танци, мюзикъли и пантомима – в залата няма лошо място.

От Tripadvisor казват, че наградите „Изборът на пътуващите“ се "определят въз основа на качеството и количеството на отзивите и оценките на сайта за 12-месечен период".

"От Tripadvisor присъждат награда Изборът на пътуващите на места за настаняване, атракции и ресторанти, които редовно получават страхотни отзиви от туристи и се нарежда сред водещите 10% от местата в Tripadvisor", се посочва на уебсайта.

Tripadvisor пък се описва като "най-голямата туристическа платформа в света", с над "860 млн. отзиви и мнения за 8.7 милиона места за настаняване, ресторанти, изживявания, авиокомпании и круизи".