Решенията за съхранение на открити площи предлагат разнообразни възможности за създаване на ред и печелене на допълнително пространство.

Hörmann разширява продуктовата си гама от системи за съхранение на открито с новите къщички за градински инструменти Berry Classic Air и Classic Air Plus, както и с практични аксесоари, като капак за листа, покривна рамка за монтаж на зелен покрив и винтова основа за стабилен монтаж върху неравен терен.

Къщички за градински инструменти Berry Classic Air и Classic Air Plus

Къщичките за градински инструменти Berry Classic Air и Classic Air Plus, които се предлагат само от Hörmann, са оборудвани с вентилационни отвори, които позволяват естествена вентилация и поради това са подходящи за съхранение на кофи за боклук или за гараж за велосипеди.

Вариантът Classic Air с три реда отвори предлага добра вентилация и ограничава погледите в къщичката за градински инструменти. Вариантът Classic Air Plus с осем реда отвори осигурява много светлина и отлична вентилация.

Като опция се предлагат подходящи вентилационни решетки като принадлежност. Къщичките за градински инструменти Berry Classic Air и Classic Air Plus се предлагат както с едноскатен покрив, така и с двускатен покрив.

За монтажа на къщичката за градински инструменти върху неравни основи е идеален винтовият фундамент на Hörmann

Зелен покрив като естествена защита и визуално подобрение

Зеленият покрив е не само естетическо подобрение за къщичката за градински инструменти, но допринася и за връщането на природата в урбанизираните райони.

Той предлага многобройни предимства, като филтрирането на вредните вещества във въздуха и на финия прах от растенията, както и висока шумоизолация при дъжд и градушка чрез звукопоглъщащата растителност.

Допълнително зеленият покрив защитава от атмосферни влияния, като градушка, и предотвратява бързото нагорещяване на покрива през лятото.

При къщичките за градински инструменти Berry с едноскатен покрив има възможност покривът да бъде оборудван с предлагана като опция рамка за покрив за монтаж на зелен покрив на място по-късно.

Зеленият покрив на Hörmann не само подобрява външния вид на сградата, но и я предпазва от атмосферните влияния

Винтов фундамент за неравни основи

Винтовият фундамент позволява къщичката за градински инструменти да бъде поставена безопасно и стабилно на неравен терен, без да е необходимо да се изгражда скъпоструващ бетонен фундамент.

Тя позволява многократно сглобяване и разглобяване и е проектирана за натоварване на пода до 150 kg/m². Винтовият фундамент се предлага за всички модели къщички за градински инструменти с едноскатен и двускатен покрив.

Стандартно в пакета на доставката са включени и помощни материали за завинтване, за да се улесни монтажа.

Капак за шума

Капак за шума за къщичката за градински инструменти може да предотврати навлизането на листа в покривния канал. Това просто решение спестява време и усилия, като предотвратява навлизането на листа в покривния канал и запушването му.

Капакът за шума се предлага като опция за къщички за градински инструменти с едноскатен покрив и двускатен покрив.

Предлаганият като опция капак за листа пречи на навлизането на листа в улука на покрива на къщичката за градински инструменти

Снимки: Hörmann