42-годишният Джош Нали, мениджър на ресторант в Елизабеттаун, Кентъки, буквално умира, за да получи любимата си работа.

Всеки ден, в продължение на близо година, той се прави на мъртъв в TikTok, за да получи роля в криминалния сериал CSI: Vegas, пише онлайн изданието Entrepreneur.

В своите кратки видеа Нали умира на различни креативни места, включително царевични полета, реки, казина и дори летища. Освен това той брои в продължение на колко дни е правил това и е категоричен, че няма да спре, докато не получи мечтаната си роля на труп.

В крайна сметка, от телевизионния канал CBS са се свързали с Джош Нали малко след заснемането на неговата сцена номер 200. 

Американецът твърди, че се е захванал с видео поредица, "защото му било скучно". 

@living_dead_josh #ShowYourJOWO #fyp #foryoupage ♬ My Life - Billy Joel

„Прекарвах много време в TikTok и се опитвах да разбера какво мога да направя, за да вляза във филм с толкова малко усилия, колкото смятах, че е възможно“, коментира Нали. 

На ден 321 той обявява, че е избран от CBS за роля в CSI: Vegas. Той ще участва в епизод, който ще бъде излъчен на 3 ноември.

„Мислех си, че ако съм достатъчно креативен, играейки умрял човек, мога да привлека вниманието на телевизионно шоу или филмова продуцентска компания. В крайна сметка, планът ми проработи“, заявява американецът. 

@living_dead_josh #fyp #foryoupage ♬ Shootout - Izzamuzzic & Julien Marchal

Той признава, че няма актьорски опит, но сега с него са се свързали и хора, които искат той да участва в музикални видеоклипове и във филми с по-малък бюджет.