Колко усилия биха положили туристите, за да спечелят безплатна ваканция? Компанията за прахосмукачки Mach се опитва да разбере това.

Тя дава шанс на бъдещите пътешественици да отседнат в един от най-бляскавите австралийски домове в Сидни, съобщава T+L.

Имотът разполага с пет спални и пет бани и се гордее с невероятните си панорамни гледки към океана. Той включва 25-метров басейн, заобиколен от тучна зеленина, фитнес зала, най-модерно кино оборудване и инфрачервена сауна.

Ключовият момент - можете да отседнете безплатно в него. Разбира се, има и уловка: всъщност, трябва да почистите дома, преди да си тръгнете.

Компанията позволява на пътниците да заменят безплатен престой срещу почистване на дома с помощта на новата им прахосмукачка Mach V1 Ultra.

Въпреки че, както отбелязват от дружеството, това е лесна задача, тъй като безжичната машина се предлага и с вграден моп на пара. Вие трябва да почистите само три области на дома, което „ще ви отнеме пет до десет минути“, според Mach.

„Прахосмукачка и парочистачка в едно е истинска иновация, която поставя нови стандарти и постига невъзможното“, посочва генералният мениджър на Anker Innovations ANZ - компанията майка на Mach, Гаспар Сие за T+L.

„Искахме да позволим на австралийците да изпробват тази първокласна нова технология в една от най-луксозните къщи в Австралия, като създадем Dirty Weekend Away,“ допълва той.

Резервации могат да се правят само на избрани дати до края на май. И въпреки че домът разполага с много стаи, вие имате право да вземете само един придружител по време на престоя.

Всички гости също трябва да са на 18 или повече години и да са готови да платят напълно възстановим депозит от $2000.