Как новите технологии променят пчеларството? Какво не знаем за производството на пчелния мед? Как се създава устойчив бизнес, насочен изцяло към българския пазар? Могат ли компаниите да помогнат за решаването на глобалните проблеми, свързани с околната среда?

Тези и още теми от света на бизнеса и предприемачеството ще коментира вицепрезидентът по продажбите на Pollenity Владимир Василев в рамките на форума Darik Business Radar: Бизнесът през следващото десетилетие.  

Владимир Василев е сериен предприемач с визия и отдаденост за решаването на социални проблеми и постигането на положителна промяна в света.

Като вицепрезидент по продажбите в Pollenity, той използва богатия си опит в областта на маркетинга и продажбите, за да оглави трансформиращи инициативи и да вдъхнови света да се грижи за най-важните опрашители - медоносните пчели. 

Владимир постоянно търси решения на предизвикателствата, свързани с пчелите, като създава ключови партньорства и търси иновативни технологични и бизнес решения.

Darik Business Radar: Бизнесът през следващото десетилетие ще се състои на 19 октомври от 13.30 ч. в Hyatt Regency Sofia, а входът е свободен. Програма на събитието ще намерите тук.

Форумът се осъществява с подкрепата на ОББ Асет мениджмънт, Българска фондова борса, BULGARIAN PROPERTIES и Соф Кънект. Медийни партньори на събитието са darik.bg и dir.bg.