Актьорът Марк Уолбърг е намалил цената на своето мегаимение с площ от 2 780 кв. м в Бевърли Хилс с 8 млн. долара - до 79.5 млн. долара.

Имот, който беше обявен за продажба през април на цена от 87.5 млн. долара, е с обща площ от 6.2 акра и се намира в Норт Бевърли Парк - “най-ексклузивния затворен комплекс по Западното крайбрежие,” според обявата. 

“На практика това е вашият личен кънтри клуб,” се посочва още в обявата. След като беше свален от пазара през миналия месец, имотът наскоро беше пуснат отново с понижената цена.

Уолбърг и неговата съпруга купуват имота през 2009 г. за около 8.25 млн. долара, според данни на PropertyShark. След това архитектът Ричард Ландри, известен като “Краля на мегаименията”, проектира огромния имот, в който двойката живее с двете си деца.

Имението разполага с 12 спални и 20 бани, както и с библиотека, киносалон, мокър бар, винарска изба и стая за дегустации.

Професионалният фитнес пък позволява на Уолбърг да бъде част от почитателите на поддържането на форма в ранните часове на деня.

Имението разполага с най-различни други спортни съоръжения, в това число игрище за голф с пет дупки, игрище за тенис или баскетбол, басейн и скейт парк, който е заобиколен от добре поддържани тревни площи.