От 1 май клиентите на Kaufland България ще разполагат с достъп целогодишно до над 100 продукта от марката уреди за ремонт и градина PARKSIDE.

Ритейлърът ще предложи на щандовете си широк асортимент – от отвертки и гаечни ключове до електрически винтоверти, прободни триони и аксесоари за тях.

Всеки уред PARKSIDE се отличава с високо качество, изгодна цена и издръжливост, посочват от веригата.

Предлаганият асортимент може да се намери както в постоянния асортимент, така и в седмичните предложения на Kaufland, от където могат да се купят и още електроинструменти, градинска техника и работно облекло на марката.

„Висококачествените инструменти и машини на марката улесняват работата в къщата и градината и гарантират успешното реализиране на планирания ремонт у дома.

PARKSIDE предлага богат избор от близо 100 продукта на ниска цена за домашни майстори и хоби градинари, а 3-годишната им гаранция предоставя допълнителна сигурност за всеки един закупен уред“, споделя главният търговец в Kaufland България Димитър Делибалтов.

В подредбата на новите щандове на марката в един от хипермаркетите на веригата рамо до рамо с екипа на ритейлъра застанаха Филип Буков и Мария Силвестър. Младият актьор сподели, че от малък е запален хоби майстор, а на „занаята“ го е научил неговият дядо.

Това лято се е заел с предизвикателството да постави сам декинг на терасата си, за което ще разчита на Parkside – винтоверт, прободен трион и лак за поддръжка на дървени повърхности, заедно с инструменти за боядисване.

Освен че обича да отговаря за красивата част от ремонта – декорацията, Мария Силвестър сподели, че от скоро се заема и с по-сериозни проекти.

В момента планира да се оборудва с основните уреди - ръчни инструменти, акумулаторен винтоверт, прахосмукачка, за да поддържа лятната си вила – каравана на нашето Черноморие.

Сред 100-те артикула, които се присъединяват към продуктите с постоянно предлагане на веригата, са ръчни инструменти, инструменти за боядисване, артикули за ремонти у дома, аксесоари за електроинструменти.