В кои сектори у нас е най-голям гладът за квалифицирани кадри? Защо заплатата вече не е достатъчен стимул за служителите от новото поколение? Коя ще е „работата-мечта“ след 10 години?

Ще създава или ще отнема работни места изкуственият интелект и може ли ChatGPT да ни напише перфектното CV? Кога е най-подходящият момент за смяна на професията или на работното място? Остава ли в историята традиционното интервю за работа?

На тези и много други въпроси ще отговори Надежда Василева, изпълнителен директор на Adecco България, по време на втората конференция на Darik Business Review за 2023 г. - Darik Business Radar: Бизнесът през следващото десетилетие.

Коя е Надежда Василева?

Надежда Василева има над 20 години опит в управление на екипи Продажби, Бизнес развитие, маркетинг и изграждане на партньорства във финансов сектор и сферата на услугите.

Завършва бакалавърска и магистърска степен в Стопанския факултет на Софийския университет, както и Executive MBA в Cotrugli Business School. Работи в Adecco България от 6 години.

Darik Business Radar: Бизнесът през следващото десетилетие ще се състои на 19 октомври от 13.30 ч. в Hyatt Regency Sofia, а входът е свободен. Програма на събитието ще намерите тук.

Форумът се осъществява с подкрепата на ОББ Асет мениджмънт, Българска фондова борса, BULGARIAN PROPERTIES и Соф Кънект. Медийни партньори на събитието са darik.bg и dir.bg.