Как се променят изискванията към киберсигурността и какви ще са заплахите през следващото десетилетие? Какво трябва да знаят българските предприемачи, които в момента търсят финансиране и как се развива стартъп екосистемата у нас? 

По тези теми ще говорим с основателя на българската технологична компания SoCyber Красимир Коцев, който ще вземе участие във форума Darik Business Radar: Бизнесът през следващото десетилетие. 

Той прекарва голяма част от професионалния си опит в индустрията за информационна сигурност. Започва като кибер ентусиаст, когато е на 14 години, прекарвайки дните си в учене как да прониква в мрежи и системи. През годините работи като анализатор по мрежова и системна сигурност.

Красимир Коцев е отличен в топ 100 на най-влиятелните IT личности в България за 2023 г. за създаването на платформата за управление на уязвимости - Kikimora.io.

Darik Business Radar: Бизнесът през следващото десетилетие ще се състои на 19 октомври от 13.30 ч. в Hyatt Regency Sofia, а входът е свободен. Програма на събитието ще намерите тук.

Форумът се осъществява с подкрепата на ОББ Асет мениджмънт, Българска фондова борса, BULGARIAN PROPERTIES и Соф Кънект. Медийни партньори на събитието са darik.bg и dir.bg.