Как се справя изкуственият интелект с инвестициите и можем ли да му поверим управлението на личните си финанси? 

Какво представлява концепцията за отговорно финансиране и кои са новите инструменти за измерване на устойчивостта на бизнеса? 

Това са част от темите, които ще дискутираме с Марио Панков, Private banking Sales Support Officer в ОББ Асет Мениджмънт, който ще вземе участие във форума Darik Business Radar: Бизнесът през следващото десетилетие.     

Марио Панков е в инвестиционния бранш повече от 12 години, като през повечето време дейността му е свързана по един или друг начин с фондове.

Първоначално е работил като дистрибутор на фондове на няколко големи дружества от Великобритания, а впоследствие кариерният му път продължава в подкрепа на продажбите на взаимни фондове, управлявани от КВС Асет Мениджмънт. 

Сред основателите е на един от първите алтернативни инвестиционни фондове в България, а днес е част от екипа на ОББ Асет Мениджмънт като Private banking Sales Support Officer.

Darik Business Radar: Бизнесът през следващото десетилетие ще се състои на 19 октомври от 13.30 ч. в Hyatt Regency Sofia, а входът е свободен. Програма на събитието ще намерите тук.

Форумът се осъществява с подкрепата на ОББ Асет мениджмънт, Българска фондова борса, BULGARIAN PROPERTIES и Соф Кънект. Медийни партньори на събитието са darik.bg и dir.bg.