Най-новият кораб на Royal Caribbean - Star of the Seas, ще посреща отправилите се на едноседмични круизи от Порт Канаверал във Флорида, радвайки ги с половин дузина вълнуващи водни пързалки, повече от 40 бара и ресторанта и много други.

Корабът, който ще дебютира през август 2025 г., ще бъде следващият в класа Icon на Royal Caribbean и ще включва много от функциите, които пътниците са харесали в Icon of the Seas, влязъл във водите на световния океан по-рано тази година.

От шеметен брой вълнения и семейно забавление край басейна до бягство само за възрастни, допълнено с инфинити басейн, този кораб ще предлага по нещо за всеки, посочва T+L.

Осем различни квартала

Star of the Seas ще включва осем различни квартала, някои от които ще бъдат посветени на разхлаждане, като Thrill Island с неговите шест водни пързалки.

Chill Island пък ще е разположен на три палуби и ще включва четири различни басейна (от общо седем на кораба), включително бар за плуване и най-големия басейн в морето.

Семействата също не са пропуснати с квартал Surfside, включващ басейни за малки малчугани, както и близкия Water's Edge за техните родители.

И като говорим за възрастни - Royal Caribbean ще върне на борда квартала The Hideaway (до който ще имат достъп само пълнолетни пътници) с неговия инфинити басейн, DJ, специален бар, джакузи и много други.

Гостите ще харесат и класиките, като сърф симулатора FlowRider; мини голфа; AquaTheater с огромен водопад; Кралската алея, минаваща през сърцето на кораба, както и открития Central Парк с повече от 30 500 истински растения.

Що се отнася до баровете и ресторантите, Star of the Seas може да се похвали с много възможности за избор, включително нов Lincoln Park Supper Club, вдъхновен от Чикаго от 30-те години на миналия век, витрини за суши и шампанско и дори зала за храна AquaDome Market.

Като бонус, корабът ще разполага със собствено куче на име Сейлър, което ще изненадва гостите подобно на главния кучешки офицер на Icon - кученце от породата голдън ретривър, съобщи USA Today.

Star of the Seas ще оперира 7-нощни круизи до популярни дестинации, като Козумел в Мексико, Сан Хуан в Пуерто Рико и други, спирайки на частния остров на Royal Caribbean на Бахамите - Perfect Day at CocoCay.