Фенове подготвиха петиция и вече събират подписи. Тяхното желание е УЕФА да разследва Челси за нарушения във финансови феърплей, при положение че клубът успее да привлече и Енцо Фернандес през следващите часове, информира dsport.bg.

Лондончани подновиха разговорите за световния шампион с Аржентина. Според Фабрицио Романо сделката е задвижена на максимални обороти, за да се осъществи преди затварянето на трансферния пазар.

От Челси са готови да заплатят желаните 120 милиона евро, макар че финалната дума ще има президентът на Бенфика Руи Коща.

Потребител на платформата за петиции - Change.org създаде подписката, която призовава УЕФА да разследва Челси за нарушения във финансовия феърплей.

Няма оферти за Манчестър Юнайтед

„Челси продължава да харчи неограничени средства за трансфери без никакви санкции. Разходите на Челси шокираха световния футбол през последните 6 месеца и клубът смята, че може да харчи колкото поиска. Има правила и разпоредби, които трябва да се спазват.

Това са правилата на финансовия феърплей. Ние като футболна общност сме обединени срещу това и искаме УЕФА дасанкционира Челси веднага“, пише в петицията, която събра десетки подписи.