Криси събува обувките, после чорапите и поставя краката си на влажната земя. Взима телефона и го насочва към стъпалата си, за да ги снима. След това документира как почиства мръсните си крака.

32-годишната създателка на съдържание за сайта Fun With Feet казва, че клиентът, пожелал да види това, е платил 300 долара. Той е голям почитател на филма „Властелинът на пръстените“, а сцената е вдъхновена от филма „Хобит“.  

По думите на Криси, тя продава снимки на краката си от около 3 години. Присъединява се към сайта, тъй като има нужда от допълнителни средства. Заради пандемията тя успява да упражнява професиите си на фризьор и барман.

Днес това, което смята за допълнителен доход, се превръща в работа на пълно работно време, осигуряваща й по около 5 000 долара на месец.

Според 32-годишната жена, снимките и видеата на краката й пазят самоличността й в тайна - нещо, което не е възможно за сайтове, като OnlyFans.
 

По няколко пъти дневно Криси, която не използва истинското си име в материала на Insider, снима краката си, след което публикува постове в Instagram. Там нейните последователи могат да се свържат с нея, за да поискат да купят точно определено съдържание.

Жената разказва, че през първите шест месеца изгражда клиентска база, като най-вече комуникира с почитателите си.

Освен снимки и видеа, нейни клиенти могат да купят и носени от нея чорапи, които тя праща по куриер срещу суми между 300 и 500 долара.

Снимките и видеата са със същата цена, освен ако клиентите не си поръчат някаква по-нестандартна услуга. „Всичко се продава, това е бизнес“, казва тя пред Insider.

Заснемането на клиповете отнема на Криси между 30 секунди и 5 минути. Цялото съдържание създава с нейния iPhone, като посочва, че няма предишен опит в тази сфера. Във видеата тя не говори, освен ако това не е желанието на клиента ѝ.

Веднъж получил видеото или снимките, клиентът може да ги ползва многократно.