eMAG ще предложи нов, още по-опростен процес на покупка и единни стандарти за доставка до easybox на разположение на клиентите си.

Независимо дали поръчват от eMAG или от Marketplace търговец на платформата за електронна търговия, те ще плащат еднаква такса за доставка до easybox за отговарящи на условията за доставка продукти, съобщават от компанията. 

Еднаквата такса за доставка е следващата стъпка клиентите да имат еднакво отлично изживяване на платформата, без значение дали пазаруват от eMAG или от друг търговец на Marketplace платформата.

Тази нова опция допълнително ще опрости доставката, ще оптимизира процеса за крайни потребители и търговци на платформата и ще донесе добавена стойност към целия процес, отговаряйки така на най-новите тенденции в сектора на електронната търговия. 

Изчисленията показват, че над 3 милиона оферти на платформата от различни търговци са достъпни за безплатната доставка на eMAG до easybox.

Във връзка със стартирането на новата услуга и за да могат потребителите лично да се уверят в предимствата й, eMAG обявява безплатна доставка до easybox за поръчки над 19.99 лв. – на ниво търговец, а не за обща сума на поръчката в кошницата.

Ако в пазарската кошница има продукти от различни търговци, тези за над 19.99 лв. от един търговец ще бъдат с безплатна доставка.

За поръчки, съдържащи продукти под тази сума (като се вземат предвид само продуктите от един търговец), таксата за доставка до easybox ще бъде фиксирана на 3.99 лв. за всяка поръчка на ниво всеки търговец в платформата eMAG.

„Хората търсят решения, които са възможно най-прости, предоставящи им гъвкавост при организиране на времето, спестяващи време и грижи, а с помощта на технологиите доставката до easybox се оказва точното решение за това, както се вижда от бързото възприемане на тази опция.

Днес, една година след стартирането на easybox в България, този вид доставка се приема много добре от клиентите на eMAG и сега, с новата ни услуга, вярваме, че ще бъде предпочитана от още повече клиенти, спестявайки им време и пари.

Еднаквата такса за доставка до easybox, която въвеждаме, е стъпка напред в тази посока, като поръчки на над 3 милиона оферти вече идват със спестявания за клиентите, когато се доставят до easybox.

За нас това е и начин да подкрепим екологичния избор, както и местното предприемачество“, каза Силвиу Гугуи, управител на eMAG България.

В България eMAG оперира от 11 години, като за този период се доказа като водеща компания в сферата на електронната търговия в страната, предлагайки широка гама продукти, добри цени и атрактивни промоционални кампании.

Платформата на компанията в България предоставя на повече от 6000 Marketplace търговци канал за реализиране на техните продажби в страната и чужбина, достигайки до милиони потенциални клиенти.

През последните години, благодарение на ускореното развитие на електронната търговия, на групово ниво eMAG инвестира в решения, предназначени да подобрят потребителското изживяване и да отговорят на нуждата на клиентите да спечелят свободно време за важните неща в живота им.

Услугата easybox, разработена от Sameday, която позволява вземане и връщане на поръчка по всяко време, в близост до дома или офиса, е достъпна в цялата страна с над 240 easybox шкафчета.

Повече подробности за новата еднаква такса за доставка на eMAG можете да намерите тук.