Жена вкара 68-годишен мъж в инвалидна количка в банков клон в Бразилия и се опита да го накара да подпише документ за изтегляне на заем Той обаче бил мъртъв от няколко часа, съобщават от бразилската полиция.

Ерика Виейра Нунеш вкарала трупа в банката в предградие на Рио де Жанейро във вторник и заявила пред служител, че той има нужда от заем от 17 000 реала (3 250 долара), според запис на охранителна камера.

Тя държала химикал и местела ръката му напред, но той не реагирал. "Чичо, чуваш ли ме? Трябва да подпишеш," казва тя във видеото, като след това предлага да подпише вместо него. "Той не говори, просто си е такъв," допълва тя. "Ако не се чувстваш добре, ще те откарам в болницата."

Служители в банката се усъмнили, тъй като главата на мъжа падала назад, когато жената не я придържала и се обадили в полицията, информира Reuters. Пристигналите полицаи я арестували на място за измама. Трупът бил откаран в моргата.

Нейният адвокат заявил, че мъжът е починал в банката, но съдебномедицинската експертиза установила, че се е случило часове преди това.