Как да превърнем данните в ценни знания, за да взимаме по-информирани и клиентски ориентирани решения? Защо е важно и как да ги управляваме правилно?

Каква е разликата между клиентско и служителско изживяване и защо са важни? Как да персонализираме отношенията си с клиентите, така че да се
отличаваме от останалите?

На тези и други въпроси ще отговори основателят на EXAWORKS Елина Петрова по време на форума Darik Business Radar: Бизнесът през следващото десетилетие.

Коя е Елина Петрова?

Елина има 23-годишен опит на различни мениджърски позиции в най-големите телекоми в България.

В тази си роля тя въвежда нови продукти, организира маркетингови прочувания, създава маркетингова информационна система за рипортинг, анализ на данни и сегментация на клиенти, управление на взаимоотношенията и стойността на клиентите.

Тя въвежда за пръв път маркетинг в реално време за най-големия телеком у нас.

През последните 10 г. се занимава с разработването и въвеждането на стратегии и най-добри практики за клиентско изживяване. Има 3 висши образования и множество квалификации от международни школи.

През 2022 г. създава компанията за консултантски услуги и обучения Exaworks.

Darik Business Radar: Бизнесът през следващото десетилетие ще се състои на 19 октомври от 13.30 ч. в Hyatt Regency Sofia, а входът е свободен. Програма на събитието ще намерите тук.

Форумът се осъществява с подкрепата на ОББ Асет мениджмънт, Българска фондова борса, BULGARIAN PROPERTIES и Соф Кънект. Медийни партньори на събитието са darik.bg и dir.bg.