Мнозина хора са запалени в опитите си да разгадават различните изходи от футболните мачове по света, като обичайният начин да се опитат да покажат способностите си е свързан с даването на определени прогнози в букмейкърските къщи.

От няколко години насам обаче сайтът на Nostrabet предоставя нов вид забавление и съревнование за всички онези, които търсят тръпката на спортните залагания.

Става дума за ежегодния вече турнир Nostrabet Tipster League, който дава възможност на всеки един от вас да се превъплъти в същински типстер, давайки прогнозите, които той смята за най-смислени. В следващите редове ще се опитаме да обясним малко по-подробно за какво става въпрос.

Какво е Nostrabet Tipster League?

Турнирът се провежда от септември до края на май, когато вече и най-големите европейски футболни първенства са в своя апогей. Тази игра включва месечни и сезонни награди, които да държат интереса ви постоянен през тези 9 месеца от футболната кампания.

Идеята е да съберете най-много точки, да се класирате в челната десетка на месеца и на сезона, на база на което ще имате възможност да получите различен вид награди. Те са основно парични, но отделно има и предметни такива, за които може да се осведомите по-подробно на сайта на Нострабет.

Как мога да участвам?

Участието е наистина много лесно и няма да ви отнеме кой знае колко време, за да го разгадаете. Нужно е единствено да направите бърза регистрация в платформата на Nostrabet, като това включва имейл и избрана от вас парола. Няма да е необходимо да да давате каквито и да е други свои лични данни.

След регистрацията получавате определен брой точки за старт и оттам вече „картите“ са във вашите ръце – дали ще изнамерите най-добрите възможности през всяка една футболна седмица. На мейла пък ще получавате редовна информация за новостите, промени в правила, различни оферти и прочие.

Какви са правилата на Nostrabet Tipster League?

Както споменахме, всеки играч първоначално получава стандартен брой точки за старт, който вече започва да развърта в сайта. Тук няма опция за изграждане на колонки, като всичко е на базата на индивидуални прогнози. Разбира се, за един мач имате оцпия да дадете и две предложения.

Ако случайно ви свършат точките, то на сайта ще се явява колелото на късмета, което може да завъртате всеки ден и от него да получавате някакви точки, с които отново да опитате своя късмет. Най-важното е да не прибързвате с избора си на мачове и да бъдете разумни.

Само най-добрите стратези и най-прецизните познавачи на развоя на събитията на зеления терен накрая ще имат възможност да се поздравят с награди. Както виждате, правилата са прости и са направени, за да ви е максимално лесно и вълнуващо.

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg.