Бетинг компаниите все по-добре разбират, че за да задържиш набора си от клиенти, трябва постоянно да им показваш специално отношение, включително и чрез интересни оферти.

Новите тенденции в сектора, включващи бонусите без депозит, определенно заставят всеки бранд да действа със сходен замах. Не е изненада, че вече намираме и предложения като Winbet начален бонус с код "NODEP", който индикира, че не трябва да депозирате никаква сума предварително.

Winbet има отлична идея какво очакват потребителите, така че не би трябвало да сме изненадани, че букмейкърът вече се е заел с тази инициатива. В следващите редове ще погледнем и различните предложения, с които този оператор се старае да възнаграждава клиентите си.

Програма за лоялност

В основата на всички подобни възнаграждения при повечето букмейкъри в днешно време стоят ВИП програмите за клиентите, които са си го заслужили в най-голяма степен.

Някои от вас може да се чудят какво разбираме точно под това да си „заслужиш“ приемане във програма за лоялност на бетинг бранд? Специално при Winbet става дума за показване на регулярна активност, чести залози, по възможност на по-високи парични стойности.

Всички тези елементи ще бъдат оценени подобаващо от компанията в даден момент. Може и да не е веднага, но не губете кураж – по някое време ще получите съобщение в потребителския си профил, че трудът ви ще се отплати.

Какви предложения дава лоялната програма на Уинбет?

Както вече споменахме, бонус кодът NODEP е разковничето към отключването на някои от тези оферти. Трябва да споменем, че той често се използва за ексклузивни опции. Това са предложения с определена давност, за определен период от време, които след това ще бъдат спрени.

Докато са активни обаче можете да се възползвате, въвеждайки именно този код. Най-често може да става въпрос за спортни оферти, свързани с конкретни големи събития от света на футбола, които привличат интереса на възможно най-широк кръг от хора.

Разбира се, казино ентусиастите не бива да се разочароват – за тях също е помислено, тъй като е най-важното перо в рамките на дейността на един гемблинг бранд.

Персонални оферти

Тези предложения вече идват, когато сте част от ВИП клуба на Уинбет, където са само най-уважаваните от компанията играчи. Възможно е дори на ежеседмична база да получавате оферти, но имайте предвид, че това не означава непременно, че те ще са с характер на бонуси без депозит. Някои от тях може и да включват определени условия за инвестиция, заедно с такива за усвояване и разиграване.

Компанията старателно описва тези условия, за да може да няма излъгани. Winbet често дава и предложение по специални за самия човек повод – например неговия рожден ден. В такива моменти може да се огледате дали няма да сте късметлия.

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg.