Стажантската програма на Yettel за млади таланти се завръща с пролетно издание, което вече е в търсене на новите си попълнения.

Hub by Yettel стартира за осми път с амбицията да помогне на току-що завършили специалисти да направят уверени първи крачки в професионалния си път.

В рамките на една година участниците трупат опит и развиват ключови компетенции, докато работят по актуални проекти на компанията, и получават реален шанс да спечелят своята постоянна позиция в Yettel.

От началото на програмата през 2015 г. досега 85% от преминалите през Hub by Yettel са продължили кариерното си развитие в телекома.

„С Hub by Yettel искаме да помогнем на талантливите млади хора да направят първата професионална крачка. Да влязат в реална работна среда, да се учат от най-добрите специалисти в сектора, да грешат и да открият за себе си кое е това, което искат да правят.

Ние ще сме до тях в това вълнуващо кариерно ориентиране и ако Yettel е тяхното място, за тях ще има място тук и след края на стажа“, каза  Галина Чулева, главен директор „Управление на хора и култура“ в Yettel България.

Програмата е с продължителност 12 месеца и нейната цел е да помогне на участниците да развият ключови бизнес и лични умения, като им предоставя възможност да бъдат равноправна част от екипите на телекома.

Заетостта е на пълен работен ден с 2 дни в седмицата възможност за работа от вкъщи. Младежите имат свои ментори, които ги напътстват във всекидневните им отговорности, а при отворена позиция имат шанс да останат на постоянен трудов договор.

В рамките на Hub by Yettel младите специалисти получават не само заплащане, но и същите придобивки като служители на компанията, сред които: план с неограничени минути и MB, отстъпка за мобилно устройство, допълнително здравно осигуряване, добавка за транспорт, ваучери за храна, безплатен достъп до платформата за допълнително професионално усъвършенстване Linkedin Learning и др.

Желаещите да се включат в пролетното издание на Hub by Yettel могат да кандидатстват до 7 май за следните позиции:

  • Finance Trainee
  • Legal Trainee
  • Billing Control Trainee
  • Sourcing Trainee
  • Commercial and Marketing Trainee
  • Software Development Trainee

Преминалите първоначалния подбор кандидати ще получат по имейл задача/казус, свързана с основните компетенции, необходими за съответната позиция, след което ще бъдат поканени на интервю.